Att prata i telefon på promenaden

Tänk vad otroligt smidigt det är med mobiltelefoner egentligen. Hur enkelt det är att ta kontakt med en byggfirma i Degerfors bara sådär. Man behöver inte göra som man gjorde förr där man satt och bläddrade i en telefonkatalog för att hitta telefonnumret till de olika byggfirmorna. Så otroligt smidigt att man slipper att göra det nu, går ju att ringa med mobilen vart man än är och vad man än gör.

När jag nu ringde och anlitade Nordic ProBygg, som är just en byggfirma i Degerfors, så gjorde jag det under tiden som jag var ute och gick. Var ute och gick på en promenad och undertiden som jag ändå gick och inte gjorde så mycket annat än att gå och tänka så ringde jag till Nordic ProBygg och pratade med dem. Frågade om de hade möjligheten att komma över till oss för att ha hand om bygget där nästa dag och det kändes väldigt bra. För det gör inte vi annat någonting om.

Byggfirmor finns det gott om men jag hade en kollega som väldigt varmt rekommenderade just Nordic ProBygg för att de hade fått hjälp av dem med sin renovering hemma och tydligen var de väldigt nöjda med resultatet. Så kändes som ett ganska bra val för oss att välja att ta hjälp av dem också.

Det är så bra när man är ute och går också, att man förutom mobilen även har hörlurarna så att man kan prata i dem och inte behöver hålla mobilen vid örat hela tiden. Så kan man röra på armarna och då känns det som att man får så mycket bättre träning också.