Mobilsamtal som ger finnar

Har hört att man kan få finnar i ansiktet av mobiltelefoner. Så när man har luren uppe i ansiktet och pratar i den så får man finnar för att den rör vid huden och mobilen har så mycket bakterier på sig. Vet inte om det stämmer eller inte. Låter ganska rimligt ändå så jag är faktiskt beredd att tro på det. Jag fick dessutom ganska ofta finnar på sidan av ansiktet, den jag brukade pratat i telefon i, innan jag började använda mig av hörlurar istället. Nu får jag det bara någon gång ibland.

Sen kan jag inte säga säkert om det var hörlurarna som fick finnarna att försvinna eftersom jag ungefär samtidigt även gick på en ansiktsbehandling på Maryam Beauty Guide. Och jag var inte bara där en gång heller utan jag var där varannan vecka i två månader, så fyra gånger, och jag tror att det kan ha lika mycket att göra med det. För den ansiktsbehandlingen som jag fick skulle verka på djupet, både motverka finnar samt verka fuktgivande. Så jag tror att det kan ha gjort stor effekt med det också.

Sen är det klart att det kan vara en blandning av dem både två. Både ansiktsbehandlingarna på Maryam Beauty Guide i kombination med hörlurarna som gjorde det. Nu får jag inte längre en massa finnar i ansiktet och jag har slutat att gå till Maryam Beauty Guide. Inte helt, men inte lika ofta. Går dit en gång i månaden nu bara för den vanliga ansiktsbehandlingen och jag tycker att den gör riktigt gott faktiskt.