Andlig vägledning i bland annat Lund

Hej alla mina kära läsare, jag skulle vilja prata lite med er om ett företag som heter Hälsohuset i Alnarp, som är ett företag som sysslar med allt som då kan tänkas kretsa kring andlig vägledning. Detta företag finns i Lund så ni som bor i Skåne borde verkligen prova detta! Jag skulle vilja ägna detta inlägg till att beskriva lite om vad det är för företag samt vad de har för visioner just på Hälsohuset i Alnarp.

Jag brukar ju blogga mycket om mitt jobb som mobilreparatör, men jag måste bara berätta lite mer utförligt och noggrant om detta företag som jag faktiskt ringde till och bestämde ett möte med. Jag har ju haft mycket problem med telefoner som ringer, och utan någon som är i luren när jag svarar. Jag har alltid tagit för givet att det bara varit någon som lagt på igen, trots att jag aldrig fått några som helst meddelanden om att någon sökt eller kontaktat mig efteråt. Jag tror väldigt mycket på teknik och har aldrig varit särskilt andlig eller trott på övernaturliga energier och liknande trots att jag upplevt en hel del helt klart skumma händelser runt mig. Något som jag skulle vilja ta upp är att trots att jag inte är troende på andar och liknande så har jag en i familjen som är väldigt övertygad om andliga energier och tror helt och hållet på att det är verkligt.

I alla fall så tog jag kontakt med detta företag som hjälpte mig att komma åt detta, och jag vill verkligen rekommendera detta till alla er som har stött på några som helst händelser som ni inte heller kunnat förklara eller förstå. Ni hittar mera information om företaget som hjälper till med detta på www.healinglund.se. Hoppas att det kan hjälpa er med!