Behövde en städfirmas hjälp för att hitta mina smycken

Är det bara jag som har väldigt lätt för att tappa bort saker. Ibland är jag medveten om att saker är borta men ibland så glömmer jag till och med av dem helt. Som när jag hade över folk för storstädning från en städfirma inför julen, för att jag inte orkade med städningen då jag skulle laga all julmat och det blev alldeles för stressigt att både laga mat och städa. Då hittade de i alla fall en massa olika smycken och till och med kontanter lite här och var i huset som jag gömt undan på ställen som jag har tyckt varit smarta vilket bara har gjort att jag glömt bort dem och behövde Em Städs städfirmas hjälp för att hitta dem igen.

Jag kan vara så virrig ibland att jag tror att jag har tappat bort min mobiltelefon och letar i fickan och överallt runt omkring mig tills jag inser att jag står och håller i telefonen eller att jag till och med pratar med någon i telefon och att det är därför den inte ligger i fickan där jag brukar ha den. Lite lagom virrigt.

Jag tycker att Em Städ är en av de bästa städfirmorna som åtminstone jag känner till. Tycker verkligen att de är bra och hittills har allting de gjort verkligen varit utöver det vanliga.

Så virrig som jag är så kanske det är bra att ta över folk hit från en städfirma, måste inte vara Em Städ även om de var väldigt bra men någon städfirma här omkring, som kan hjälpa mig både med att städa och samtidigt då hitta alla saker som jag har gömt undan och tappat bort inomhus under året.
Perfekt ju.