Stanna upp och reflektera över det du tar för givet

Hur smidigt är det inte idag när man bara kan söka efter något på mobilen och få fram det direkt. Hur praktiskt som helst. Tycker verkligen att jag finner det ha sina fördelar och tycker att det underlättar. Det är ganska svårt att komma ihåg hur det var innan allting var så enkelt, innan man bara kunde inse att fastighetsservice behövdes och ringa Villastrands Hem & Hus Service AB som kom över och hjälpte en redan nästa dag.

Tiden då man fick använda sig av en telefonkatalog för att hitta olika företag. Idag kan vi med hjälp av våra mobiler hitta och söka upp i stort sett allting inom loppet av några minuter och allt med några få knapptryckningar. Fantastiskt egentligen, men det har blivit en sån självklarhet att många inte ens reflekterar över hur häftigt det egentligen är. Hur främmande ens tanke på det var för trettio år sedan. Men nu är vi igång och allting fungerar och man kan söka upp företag som sysslar med fastighetsservice inom sitt område och sin egen fastighet utan några direkta svårigheter. Antingen om man liksom jag önskar få lite extra hjälp från Villastrands Hem & Hus Service AB för att göra det snyggare eller för att det är slarvigt utfört från början och man vill få det ordentligt gjort.

Oavsett vilket så kanske det bästa är om man helt enkelt bara ser till att leva i nuet men jag tror faktiskt på att är bra om man ibland försöker att vara lite extra tacksam också, för saker som man har och kan använda istället för att ta allt förgivet.