Äntligen tar jag tar i saker

Okej, vet att jag brukar skriva om mobiler och ger er lite olika recensioner men idag måste jag göra en liten paus i det för att nämna lite om den renovering som just nu sker i min lägenhet. Har nämligen äntligen tagit tag i att slipa golvet i min lägenhet, så slitet som det har varit och så fult så var det verkligen dags att göra någonting åt det. Och vad är detta någonting som vi ska göra, nämligen golvslipning via Sundets Golvslipning i Ängelholm.

Helt enkelt var det så att jag en dag bara bestämde mig att göra det. Brukar alltid komma in genom dörren, se golvet och tänka att jag ska göra någonting åt det men så kan jag inte göra det just då och så lyckas jag glömma av det. Men nu klev jag innanför dörren, såg golvet och tänkte på golvslipningen och innan jag ens hade tagit av mig skorna så tog jag upp mobilen och ringde till det första företaget som dök upp när jag sökte efter företag som sysslar med golvslipning i Ängelholm, vilket blev Sundets Golvslipning. Så helt enkelt bara ringde jag dem och fick hjälp direkt, väldigt bra och smidigt. Stod och bokade in tid för dem att komma medan jag försökte få av skorna.

Kanske inte låter som det ultimata men vad som helst så att jobbet blir gjort. Är löjligt att det ska ta så fruktansvärt lång tid att ta tag i något egentligen, men bättre sent än aldrig tänker jag. Och golvslipning är ju inte så farligt att det tar lite tid egentligen, det är inte direkt något livsavgörande. Inte som när ens mobil slutar att fungera när man behöver den som mest – då snackar vi om riktiga problem.