Behöver köpa nya underkläder

Det var när jag satt på bussen på väg hem från jobbet som jag plötsligt kom och tänka på det att jag behöver köpa nya underkläder. Inte så att jag inte har några men jag har haft dem så länge så känner för att köpa lite nya och snygga underkläder och byta ut de jag redan har. Sökte på nätet via mobilen och kom över en sida som sålde underkläder från någon som hette Andrén, Inga Lill i Sundsvall. Vet inte vad det är för person eller verksamhet men de hade väldigt snygga underkläder och väldigt bra priser.

Tänker att jag ska kolla upp lite mer exakt vem det är och hur det fungerar. Men utifrån vad jag såg så verkar det som att hon har en butik i Sundsvall men att hon även har sin webbutik och att det går att beställa kläder därifrån ut till hela Sverige. Tänkte egentligen bara att jag skulle beställa några nya men känner att jag blir så pass sugen på att beställa några fler nu att jag faktiskt tror att jag ska ta och göra det. När jag ändå gör det så kan jag byta ut de som jag har mot några nya. Inte nödvändigtvis snyggare, för de jag har nu är väldigt snygga också och var ganska dyra att köpa men de har hållit väldigt bra. Nu är det dags att uppgradera mig lite genom att byta ut dem eller i alla fall köpa nya underkläder från Rydö Alltjänst AB i Sundvall som kan vara som komplement mot de jag redan har.

Du gillar kanske också...